8 pui in mare pericol

13/03/2014

Am primit un apel de la o prietena: a catea proaspat fatata a fost luata brusc de hinghieri de lanaga cei 8 pui ai sai in varsta de 3 zile!!!!
familia locuia langa un bloc si vecinii au chemat hinghierii :((( care au luat decat mama, nu au luat si puii :((( care au inceput repede sa urle disperati de foame.
sciu aceste cuvinte cu lacrimi in ochi si multa durere in suflet …:((( au fost condamnati la o moarte orbilia de “oameni” de cea mai joasa speta si binenteles de hinghieri..:((
o domana cu o inima mare, care ne este prietena, i-a auzit plangand, a auzit toata povestea de la vecini si a decis sa ii ajute, sa ii ia in casa si sa ii hraneasca. Nu este o doamna instarita, are 2 copii si venituri medii… totusi a decis sa ii ajute. I-a luat in casa, i-a hranit cu lapte de capra si de vaca, dar sotul nu a fost de acord sa ii tina in casa peste noapte si asa ca le-a pregatit o cutie de carton in care a pus toate hainutlee care le-a gasit in casa pe post de asternut, a inchis bine cutia si i-a dus in locul in care s-au nascut, asteptand dimineata sa ii poata lua dinnou sa ii hraneasca. I-a spalat pe burtica pentru ca erau opariti de la urina :( i-a dat cu crema :(
La un moment dat ne-a cerut ajutorul. Nu am putut sa spunem nu, ne-am implicat, am cerut ajutor sa ii poata prelua cineva cat doi-trei, nimeni nu a vrut/putut sa ajute. Am incercat disperati sa gasim mama in adaposturile publice si am gasit-=o la Bragadiru.
Cu ajutorul GIA Daniela Stoica si Mihai Grigorie, ne-am zbatut sa o scoatem de acolo necastrata, cat mai repede, dar nu a fost posibil.
Intre timp, prietena noastra este secata de energie si emotional, si nu mai poate avea grija de pui, este la capatul puterilor.
Astazi, 13 martie, avem promisiune ca o vom putea lua din Bragadiru, castrata, binenteles, dar daca nu mai are lapte, pe pui nu ii ajutam prea mult:((.
Am gasit un loc unde sa ii ducem contra cost, numai daca mama are lapte sau puii mananca.
Daca nu exista niciuna dintre variante, avem nevoie disperata de ajutorul vostru sa ii preia cineva, cate unul-doi-trei, iar catelusa o vom interna la clinica pana cand puii vor fi destul de mari sa manance singur si sa ii reunim.

Galerie foto

  • comentarii 0

Comments