Centru de Salvare

AndoraIn centrul de slavare al Asociatiei Nobody Dogs sunt cazati aproximativ 140 de catei, de toate marimile si culorile, catei veseli, catei tristi, catei sanatosi, catei bolanvi, catei speriati, catei increzatori.. Cei mai multi dintre ei au fost abandoanti de catre asa zisi “salvatori”, atat romani cat si straini.

Incercam sa ii mentinem in cele mai bune conditii, incercam sa le dedicam toata atentia si  tot timpul nostru, pentru a le face viata cat mai usoara, viata care in adapost poate fi foarte grea pentru unii.

In cadrul centrului, cateii beneficiaza de ingrijiri medicale, sunt sterilizati, vaccinati, microcipati si promovati pentru adoptie atat in tara cat si strainatate.

Messi

Messi

In cadrul site-ului nostru puteti gasi informatii referitoare la conditiile din adapost  si la conditiile de adoptie permanenta/temporara.

De asemenea, puteti adopta la distanta unul dintre cateii nostri, aceasta insemnand sa ii sustineti cheltuielile pana la adoptie, sa veniti sa il plimbati si sa va jucati cu el, cand aveti timp, sa ii aduceti jucarii, recompense, etc.

Pentru desfasurarea tuturor acestor activitati, avem nevoie de ajutorul Dumneavoastra, ajutor fara de care nu am reusi sa continuam.

Depindem in totalitate de donatii.DSC_0082

Din cand in cand, atunci cand vreti sa cazati temporar un catel la noi in centru, va trebui sa ii sustineti cheltuielile, asa cum le gasiti afisate in sectiunea ” Conditii adapost”

DSC_0012Pentru mai mule informatii, nu ezitati sa ne contactati!

Multumim pentru tot sprijinul acordat!