Daisy – dati-i o noua sansa!

17/03/2013

Daisy – Dati-i o sansa! Daruiti-i o famile!

16/03/2013

O poveste foarte trista :(( Un prieten ne-a cerut ajutorul.
Daisy, 6 luni, talie medie.

Povestea lui Daisy are un inceput tragic…. A fost gasita de o doamna cu o inima de aur, intr-o cutie, in timp ce era crunt batuta de niste copii. Daisy a fost dusa in cadrul birourilor unde doamna respectiva lucra. Avea labuta dreapta din fata si coloana fracturate .

La inceput putea mergea destul de greu, dar mersul s-a ingrunat tot mai mult cand coloana a inceput sa se contorsioneze tot mai mult, in fnal nemaiputand sa mearga deloc. Multi veterinari ne-au recomandat sa o eutanasiem…. Dar DAisy este un caine fericit, dornic de joaca, manaca si bea apa normal, un caine foarte activ si interesat de tot ce il inconjoara..

Am luat-o la mine acasa…imi frange inima! M-am indragostit de ea, are o personalitate extraordinara, este o luptatoare ♥..vrea sa se joace cu cainii si pisca mea.. Dar nu poate sta decat intr-o singura pozitie..ceea ce e destul de rau pentru ea..Dar incerc sa o obisnuiesc sa doarma intr-o pozitie diferita. Am dus-o pe Daisy a i se faca riografii iar medicul radiolog s-a minunat cum de acest caine traieste! Sunt hotarata sa fac orice este necesar pentru a o salva, tpentru a-i oferi sansa unei vieti mai bune, atata timp cat viata ei va fi una de calitate.

Luni, 18 februarie 2013, i se va face o tomografie si vom avea mai multe informatii , un prognstic si un tratament corect pentru ea. Intre timp, o proteza veterinara cu 4 roti va fi construita special pentru ea, deoarece dorinta de a se misca/plimba este prezenta la Adaisy si sper din tot sufletul ca va putea sa se foloseasca de proteza, putand astfel sa se plimbe prin casa si sa aiba parte si de plimbari in aer liber.

Cand toate interventiile medicale vor fi indeplinite, Daisy va avea nevoie de o famile adoptatoare sau temporara, cu experienta in ceea ce priveste cainii cu dizabilitati.

Va rog AJUTATI si DISTRIBUITI! Daca doriti sa ne ajutati c cheltuielile pentru Daisy, care deja sunt enorme, va rugam sa donati oricat puteti.
MULTUMIM!

Contact/PayPal: nobodydogs@gmail.com

Galerie foto

  • comentarii 0

Comments