Hrana Viozois

13/03/2014

Dragi prieteni,
Avem nevoie de ajutorul vostru.
Fiecare dintre voi stie cat este de greu asiguri conditiile de intretinere pentru un caine, fiecare dintre voi stie cat este de greu cand decizi sa te implici si sa iti pese de cei pe langa care altii trec nepasatori.
De aceea va anuntam ca am reusit sa implicam in acest effort o companie producatoare de hrana pentru animale de companie. Este vorba despre cea mai mare firma producatoare de hrana pet din Grecia, Viozois, companie cu peste 45 de ani de experienta in nutritia animalelor. Pe langa calitatea produselor si pretul foarte bun (raportat la calitate), am gasit si un colectiv intelegator si bine conectat la situatia cainilor fara stapan din Romania.
Am pus astfel bazele unei colaborari in mai multe proiecte.
Unul dintre ele consta in donarea unui sac de hrana (20Kg), pentru fiecare 10 saci achizitionati de sustinatori ai adapostului nostru si nu numai.
Fiecare dintre voi aveti unul sau mai multi caini. Fiecare dintre voi are grija de a oferi o hrana buna,de calitate. Fiecare dintre voi are dorinta de a ajuta insa si cainii care nu au fost la fel norocosi si pentru care hrana de calitate reprezinta un lux.
Pentru o transparenta totala, impreuna cu cei de la Viozois am decis ca procedura sa fie urmatoarea: comanda sa fie facuta pe link-urile furnizate:
http://www.emag.ro/hrana/viozois/c?ref=bc
http://www.petmart.ro/catalogsearch/result/?q=viozois

Apoi fiecare va posta numarul comenzii pe pagina eventului.
La un interval de 2 saptamani se vor numara comenzile, iar pentru fiecare 10 saci, un sac va fi livrat adapostului nostru.
Este un parteneriat in care toata lumea castiga. Voi aveti un produs de calitate, noi primim o cantitate de hrana ca donatie.
Detalii despre fiecare sortiment in parte vor fi prezentate in cadrul acestui eveniment, cate un produs pe zi, totodata puteti gasi informatii si pe site-ul www.viozois.gr
Voi puteti alege ceea ce se potriveste mai bine prietenilor vostrii.
Distribuiti evenimentul pentru ca in final cei care sunt avantajati sunt cei ignorati, maltratati si abuzati de catre semenii nostri.
Va multumim!

Comandati AICI:
http://www.emag.ro/hrana/viozois/c?ref=bc
http://www.petmart.ro/catalogsearch/result/?q=viozois

Nu uitati sa postati pe acest event numarul comenzii Dvs.

Galerie foto

  • comentarii 0

Comments