O zi in adapost

25/03/2013

Vreme rea, frig, vant si ploaie in Romania. Dar câinii au nevoie de plimbarile lor, indiferent de situatie. Ei isi petrec viata închisi în padocurile lor, ei vad în fiecare zi aceleași lucruri, ei au aceleași activități IN FIECARE ZI.

O plimbare pe-afara este ca o gura de aer proaspat de care ei au atata nevoie. Cei mai multi dintre câinii pot fiplimbati in lesa, dar avem caini speriati, nesocializati, traumatizati, care nu pot fi plimbati in afara padocurilor lor. Imaginați-vă ce viata duc acestia :((.

A fost o zi scurta, dar frumoasa, am primit o vizita de la unul dintre prietenii noștri din România, Ioana Gheorghian, a venit si un voluntar in centru sa ne ajute cu plimbarea cainilor. UNii catei au fost plimbati, managiati, au ost lasati liberi si cei care stim ca nu pleaca din curtea fermei.

În tot ceea ce facem pentru câini, pentru centrul de salvare, avem nevoie de ajutorul tău!

Fără ajutorul tău, nu am fi în măsură să realizam cel mai mic lucru, cum ar fi plimbarea cainilor, deoarece un drum pana la adapost și înapoi ne costă 100 lei  numai combustibilul și trebuie să facem acest drum la fiecare 2 zile, cel puțin. Când avem câini bolnavi sau pui, atunci când avem mai multă activitate, trebuie sa facem acest drum in fiecare zi, imaginati-va numai aceste costuri intr-o luna :(.

Va rugam sa ne ajutati prin susținerea activității noastre!

Aveți posibilitatea să partajați poveștile noastre, puteti dona pentru activitatea noastră generală, puteti sponsoriza unul sau mai multi dintre câinii dincentrul de salvare, puteți adopta unul sau mai multi câini din centrul de salvare.

ORICE ajutor venit de la voi, in orice fel, este un un ajutor foarte mare pentru noi!

Vă mulțumim!

Galerie foto

  • comentarii 0

Comments